lørdag den 22. oktober 2011

Varme Farver i Soveværelset


Den mørke tid nærmer sig med regnfulde og kolde dage. Dekoria vil gerne vise Dig et eksempel på hvordan du genvinder varmen indendørs, ved at ændre stilen i din boligindretning, hvor der så bliver hyggeligt og varmt hele året.

Du skal indrette dit soveværesle praktisk, så der aldrig er rodet - det har du formentlig allerede nu. Dernæst skal du indføre nogle elementer i Soveværelset der spreder hygge og varme. Det kan gøres på flere forskellige måder.
 
I det viste soveværelse, er der kombineret elementer af klassisk og moderne stil. ”Spændende farver og moderne dessiner giver indretningen original stil - helt i tråd med efterårets tendenser inden for boligindretning. Tilbehør i varme farver - puder, plaid, sengetæppe, foldegardiner og gardiner - perfekt komponeret i en simpel form. Sammen med hvide møbler der understreger den elegante karakter af indretningen” - fortæller Agnete Ryhard, Dekoria´s indretningsarkitekt.

 
Med gardinerne og foldegardinet, som matcher perfekt til de andre farver der anvendt i værelset, er vinduet blevet til sin egen dekoration og klær´ de bare vægge utrolig flot.
Vigtigt er også små dekorative ting. Plaiden og puderne på sengetæppet giver værelset en hyggelig og intim atmosfære.

Rød og lilla i forskellige farvenuancer, er gode til at skabe en varm indretning. De intense farver, sammensat med neutrale farver som hvid, grå og beige, gør stilen i indretningen dejlig varm. I denne indretning er der brugt tekstiler fra Dekoria.dk´s kollektion Trend og Taffetta.

I de sidste mange år, har vi brugt persienner og lamelgardiner. Nu er trenden skiftet, hvor man bruger foldegardiner og fortræksgardiner, som meget nemmere kan vaskes.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar